Close Qmusic

De Uitverkorene

  • Luister vanaf maandag 6 mei t/m vrijdag 24 mei voor hints (3x 1 actieweek)
  • Scan een foto van jezelf en kom erachter
  • Maak kans op € 10.000,- (actievoorwaarden)

Onze privédetective is weer gespot in het land. Op zoek naar De Uitverkorene. Diegene heeft € 10.000,- gewonnen, alleen hij of zij weet het zelf nog niet. Dit kan jij dus ook zijn. En dit jaar is het er niet één, maar zijn we op zoek naar maar liefst 3 Uitverkorenen.

TERUG NAAR SPEL

Ben jij de Uitverkorene?

Vanaf 6 mei zijn we drie weken lang met z'n allen in de ban van De Uitverkorene. Met iedere werkweek een unieke Uitverkorene, dus 3 verschillende profielen. 

Iedere week delen we hints over het profiel van De Uitverkorene. Deze hints zijn om 08:15, 12:15 en 17:15 uur op de radio te horen. Kom er zo achter of jij aan het profiel voldoet. Denk jij De Uitverkorene te zijn? Check dit dan direct.

test

Gezichtsscan 

Om erachter te komen of jij De Uitverkorene bent, kun je hier een gezichtsscan starten. Als je terug naar het spel gaat, kun je op de button 'ontdek het hier' drukken. Hier doorloop je een aantal stappen, die er uiteindelijk voor zorgen dat je een foto kunt maken. Deze wordt vervolgens door de gezichtsscan gehaald. Je krijgt dan als terugkoppeling, a: dat je 50% of meer lijkt en dus eventueel De Uitverkorene kunt zijn of b: dat je minder dan 50% lijkt en dus die week niet De Uitverkorene bent. Indien je mogelijk De Uitverkorene bent, krijg je altijd binnen 24 uur reactie (danwel via radio, danwel via een bericht in de berichtenbox).

Meldt De Uitverkorene zich tijdig, dan stopt het spel voor die week en maken we op radio bekend wie matchte met het profiel en dus € 10.000,- won. De volgende werkweek wordt er opnieuw door middel van hints een nieuw profiel bekend gemaakt en start het spel weer van voor af aan. De laatste dag dat we het spelen is vrijdag 24 mei. Voor iedere week geldt: Heeft De Uitverkorene zich niet op tijd gemeld? Dan wint deze persoon helaas geen € 10.000,- en stopt het spel voor die week.

Extra hints via social media

Om het profiel nog completer te maken, geven we iedere week een extra hint via onze social kanalen. Goed in de gaten houden dus voor het compleet maken van je dossier. 

Oh en heb je de hints op radio gemist? Geen paniek! Als een ware detective houden wij dagelijks een korte recap bij via Instagram stories. 

 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize