Over íets meer dan een week is het zo ver: de Qmusic Top 40 Awards worden dan uitgereikt in Rotterdam Ahoy. Tijdens de liveshow op 3 februari gaan de best scorende artiesten en nummers van het afgelopen jaar naar huis met een award en we kunnen nu bekend maken wie die prijzen gaan uitreiken. 

Uitreikers

Er moeten tien awards uitgereikt worden op 3 februari.

Grootste Hit Nationaal/Internationaal: Mattie Valk
Beste Artiest Nationaal/Internationaal: Fred van Leer
Beste Nieuwkomer Nationaal/Internationaal: Kai Merckx en Bram Krikke
Beste Live Act Nationaal/Internationaal: Kalvijn en Nina Warink
Beste DJ-act Nationaal/Internationaal: Romy Monteiro en Loiza Lamers

Voor de vier publieksprijzen 'Beste Live Act (nationaal en internationaal)' en 'Beste DJ-act (nationaal en internationaal)' kan nog steeds gestemd worden. Dat doe je hier.

Kanshebbers

De genomineerden zijn al bekend. De grote kanshebbers op een felbegeerde award zijn Kris Kross Amsterdam, Tiësto en Son Mieux. Zij maken allemaal kans op drie awards. 

Top 40 Awards liveshow

Tijdens de liveshow van de Top 40 Awards zullen er ook toffe live optredens zijn van Armin van Buuren, Becky Hill, Davina Michelle, Duncan Laurence, Flemming, Kris Kross Amsterdam, Lost Frequencies, Suzan & Freek, Son Mieux, Tom Grennan, Claude en Willy William. Deze week maak je kans op tickets voor de show op Q of je kunt nog tickets aanschaffen.

Volg alles via Qmusic

Kan je er niet bij zijn op 3 februari? Geen zorgen want je kan alles volgen via Qmusic! Op de radio zenden we de hele avond live uit vanuit Rotterdam Ahoy en via een livestream op Qmusic.nl en de Qmusic app is de show live te zien.