Mis jij je favoriete collega's stiekem ook al een beetje (maar durf je dit niet te zeggen)? Al weken niet dat ene foute nummer aan kunnen zetten tijdens de vrijmibo? Wil je je collega met vijf kids een hart onder riem steken? Of wil je een muzikale high five uitdelen aan je (nieuwe) collega? Het kan op 'LoQdown Radio'!

Luister hier

Speciale radiozender

Met veel trots maakte Erik Roddenhof op 10 april bekend dat we er een hele hoop nieuwe collega's bij krijgen: de overname van Sanoma Media Netherlands is rond! Hoe vier je zoiets moois als je niet bij elkaar kan komen? Bij een mediabedrijf liggen daar natuurlijk binnen no time allerlei plannen voor op tafel en het is geworden: LoQdown Radio. Op deze speciale radiozender, die alleen voor collega's van DPG Media (ook voor onze nieuwe collega's) beschikbaar is, hoor je op 23 en 24 april de hele dag jullie favoriete tracks. 

Samen maken we radio

Wij zorgen ervoor dat de radiozender er komt, maar samen met jullie maken we er pas écht goede radio van. Hieronder kan je tot en met 22 april aangeven welk nummer je wilt horen. Bedenk goed voor wie je het lied aanvraagt, want dat is waar het om draait op LoQdown Radio. We zijn heel erg benieuwd naar jullie hartverwarmende, grappige en bijzondere verhalen over en voor collega's.