Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent uiteraard een nieuwe editie van Stephan's Pianobar. Met deze week niemand minder dan de Edwin Evers Band!

Edwin Evers begon zelf ooit als drummer in zijn eigen band, maar werd uiteindelijk zanger. In 2002 richtte hij dan ook zijn eigen band op genaamd: de Edwin Evers Band

Voor Edwin is optreden één van de leukste dingen die er is, en dat is ook altijd wel te merken in de optredens. Het plezier spat er letterlijk vanaf! Dat is ook een van de doelen van de Edwin Evers Band; Een feest der herkenning brengen, en zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Maarliefst dertien bandleden zorgen ervoor dat de band daadwerkelijk alles kan spelen!

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

Edwin Evers Band - 'Goud'


Edwin Evers Band - 'Stad & Land'