Spannend! Je bent één van de allerlaatste finalisten voor de Q-world tour. Misschien stap jij 11 mei wel in het vliegtuig om een paar weken lang te genieten van 5 topacts in 5 wereldsteden. 

De ontknoping gaat live plaatsvinden bij Qmusic. Hieronder vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om hier op tijd te zijn voor de finale van de Q-world tour. Tot zo!

Inloop

Inloop is vanaf 17.30. Het echte finalespel start om 18.00 bij Joost& Hila. Zorg dat je op tijd bent, want deze finalevlucht zal geen vertraging oplopen en op tijd beginnen. Te laat, betekent helaas uitsluiten van deelname. Je finaleticket op je Qmusic app is je 'toegangsbewijs'. Toon deze dus bij onze collega van de receptie. 

Er zullen hapjes en drankjes klaarstaan. En je mag een +1 meenemen. Die zullen we echter tijdens het finalespel even een andere plek geven waar ze live mee kunnen kijken. 

Locatie

Qmusic
Paul van Vlissingenstraat 10D
1096BK Amsterdam

Met de auto

Qmusic beschikt over een parkeerterrein. Hiervoor geldt 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Bij de slagbomen, zit een bel voor Qmusic. Hier kun je je melden. De receptie zal dan je nummerbord registreren en zolang er plek is gaan de slagbomen open. 

Indien er geen plek meer is op het parkeerterrein, is er meer dan genoeg plek in de buurt. Deze straten hebben o.a. parkeergelegenheid: Abram Dudok van Heelstraat, Nicolaas Tetterodestraat, Willem Fenengastraat. Denk erom het is hier betaald parkeren tot 19.00 uur. Dit kan zowel met parkmobile als bij de parkeerautomaat.

Met het openbaar vervoer

Je kunt uitstappen bij:

  • Amstelstation. Vanaf daar is het 23 minuten lopen.
  • Metrostation Spaklerweg. Vanaf daar is het 12 minuten lopen.
  • Metrostation Overamstel. Vanaf daar is het 3 minuten lopen.

Nog vragen? Dan kun je het beste even contact opnemen met: 020 - 79 70 500 of mailen naar sanne.ligthart@qmusic.nl.