• Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017
  • Beide avonden helemaal uitverkocht!
  • Bekijk hier de line-up

Dit jaar is de twaalfde editie van de Foute Party van Qmusic en wederom is het twee avonden achter elkaar feest. Houd vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni 2017 alvast vrij in je agenda.

Update: de vrijdag- en zaterdagavond van de Foute Party zijn inmiddels volledig uitverkocht!  

Check alvast in

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle laatste ins- en outs rondom de Foute Party? Check hieronder in op de avond dat jij gaat en wij zorgen ervoor dat je niets mist:

Line-up 2017

Naast de Qmusic-dj's die acte de présence geven tijdens de Foute Party, zullen er ook weer diverse foute artiesten komen optreden. Niemand minder dan o.a. Mental TheoJamaiNakatomi, Rednex, Cascada, Ali B Paul Elstak zijn er op 23 en 24 juni bij.

Wil je weten wanneer welke artiest in welke zaal optreedt? Zie onderstaande timetable voor een overzicht...en vergeet niet gezellig aan te schuiven bij onze Q-dj's in de Captain's Bar.

Parkeren

Kom je met de auto naar de Brabanthallen? Regel dan nu alvast hier je parkeerticket met 5 euro korting ten opzichte van de prijs aan de deur!

Alle extra info

Wil je weten hoe alles is geregeld rondom de muntjes, lockers en of bijvoorbeeld de Foute Party rolstoel toegankelijk is (Ja natuurlijk zijn wij dat)? Dan hebben wij hier alle informatie voor jou op een rijtje gezet. 

En wil je echt helemaal goed voorbereid voor de dag komen, vergeet dan de huisregels niet.

Dit is echt fout

Benieuwd naar hoe de Foute Party 2016 was? Check hier alle updates en de aftermovie:

Plaatje aanvragen 

Geef in onderstaand formulier aan wat jouw ultieme Foute Party track is en wie weet draait één van onze Q-dj's deze speciaal voor jou!