Na 'As It Was' en 'Late Night Talking' heeft Harry Styles ook voor de derde single van zijn album Harry's House een videoclip gemaakt. Zijn fans gaven de perfecte recensie voor de muziekvideo van 'Music For a Sushi Restaurant': "iconisch en traumatisch tegelijk". 

Want Harry Styles met een volle baard is even wennen, maar is zeker niet wat de fans als traumatisch bestempelen. Dat zal vooral de enorme inktvisstaart zijn die de Britse zanger 'draagt' in de videoclip. Of is hij toch een zeemeerman? 

Harry spoelt aan op een strand en lijkt op het menu te komen als sushi. Maar door zijn gezang besluit de chefkok Harry toch in te zetten als entertainment voor zijn restaurant. Maar of dat goed afloopt? Kijk zelf maar...


De clip werd vorige maand opgenomen in New York onder leiding van de talentvolle regisseur Aube Perrie, die eerder al een videoclip voor Megan Thee Stallion mocht maken. De video valt op door de stijl, kostuums en ook de kleine kritiek die geleverd lijkt te worden op de muziekindustrie.