• In juli trakteren we op ijs. Vanmiddag 27/07 stoppen we in Gouda: winkelcentrum Bloemendaal
  • Van 2 t/m 27 juli rijdt de Q-ice cream truck op werkdagen door Nederland
  • Jij bepaalt waar door te stemmen tussen 12.00-13.00 (actievoorwaarden)

Lang leve de zomer, lang leve de maand juli en lang leve ijsjes. En vooral: lang leve deze alledrie samen! Houd ogen en oren open komende maand, want de Q-ice cream truck rijdt door Nederland. En wie weet rijdt 'ie binnenkort voor in jouw stad, dorp, plein of straat.

Q-ice cream truck

Ice, Ice Baby. De temperatuur is al een tijdje boven de 20 graden en dan is het extra lekker: ijs eten. We hebben een kleine zomerse verrassing: wij gaan ijs uitdelen. Doordeweeks tussen 12.00 en 14.00 en tussen 16.00 en 18.00. Gewoon omdat we graag de zomer met jullie vieren. Dus in the mood voor een ice cream? 

Doe mee

Iedere dag kiezen we een provincie uit. De eerste locatie binnen deze provincie kiezen we zelf. Tussen 12.00 en 14.00 zal de Q-ice cream truck zich hier installeren. Heb je 'm nou net gemist of stopte 'ie niet in je buurt? Geen paniek, er is meer kans op ijs. 

Wil je dat de Q-ice cream truck bij jou in de buurt stopt? Vul dan hieronder je postcode in. Iedere dag kijken we binnen de gekozen provincie van die dag, welke postcode/plaats het meeste binnen is gekomen. Voor de top 2 openen we tussen 12.00 en 13.00 een stemmechanisme in de app. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans op ijsjes. Dus zeg het voort!

De winnende locatie van die stemronde is de plek waar onze Q-ice cream truck voor komt rijden. Kun je dus meteen de held van de buurt worden.


Qmusic gebruikt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, door je op de hoogte te houden van leuke activiteiten en aanbiedingen voor deelname aan acties. Meer informatie hieromtrent vind je in het privacy statement.