• Je ticket van Vue is goud waard bij Q
  • Win een volledig verzorgd VIP arrangement voor de première van Avatar: The Way of Water
  • Van dinsdag 1 november t/m donderdag 8 december

Waan je als een echte VIP in de bioscoop! Qmusic en Vue bieden je de kans om een unieke avond te beleven in de bioscoop. Upload je bioscoopticket van Vue in de Qmusic app en maak kans op een volledig verzorgd VIP arrangement voor de Nederlandse première van Avatar: The Way of Water. Daarnaast maak je kans op één van die andere toffe Q & Vue-prijzen.

Unieke ervaring

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om ergens VIP te zijn? Met je bioscoopticket van Vue maak je bij Q kans op een volledig verzorgd VIP arrangement bij de première van Avatar: The Way of Water bestaande uit: twee kaarten voor de Dolby Cinema première bij Vue Hilversum op dinsdag 13 december, toegang tot de exclusieve pre-party op de avond zelf, één hotelovernachting in Hilversum inclusief ontbijt voor twee personen, vervoer van hotel naar première en weer terug van première naar hotel.


Extra prijzen

Wie weet is de hoofdprijs voor jou en een vriend(in) en beleven jullie een onvergetelijke avond. Maar meedoen is sowieso een goed idee, want je maakt ook kans op diverse andere prijzen zoals een Vue Gift Card, een unieke Q-doucheradio of 3 maanden lang onbeperkt naar de film met de Vue Movie Pass.


Periode

Vue-prijzen

Q-prijzen

1 t/m 7 nov  

4x 2 Vue Classic Tickets voor
Blade Runner en Love Actually       

4x 2 tickets voor Qmusic Foute Party
op 23 juni in Den Bosch

8 t/m 14 nov

10x Bioscooptickets

10x Draadloze telefoonoplader

15 t/m 21 nov 

4x Gift Cards

4x Q-doucheradio

22 t/m 28 nov

10x Vue gratis medium
popcorn en frisdrank

10x Q-sokken

29 t/m 8 dec

3x Vue Movie pass
voor 3 maanden

3x Mattie & Marieke koffiemok

 


Klik hier voor de actievoorwaarden