Hoe cool is het om jouw eigen foto terug te zien op een poster van 850 vierkante meter groot? Mattie & Marieke gaan het grootste mozaïek van Nederland maken en hebben jouw mooiste foto van 2018 nodig! Alle foto’s samen komen te hangen op een gigantisch doek aan het gebouw The One in Rotterdam. 

Stuur nu jouw beste, eigen gemaakte foto van 2018 in en zie jezelf vanaf 1 januari samen met honderden andere Q-luisteraars terug in het grootste mozaïek van Nederland (voorwaarden). You make us Q!

UPDATE: Het is gelukt! We hebben voldoende foto's om de grootste mozaïek te maken. Om te zorgen dat alle binnengekomen foto's een plekje krijgen, kunnen we helaas geen nieuwe foto's meer aannemen. Bedankt voor de vele plaatjes!

Kom kijken

Wil je het eindresultaat zien? Van zaterdag 29 december 2018 t/m vrijdag 11 januari 2019 kun je de afbeelding van Mattie, Marieke en duizenden anderen bekijken aan de Willemswerf in Rotterdam. Begin januari zetten we ook een digitale versie online, zodat je mogelijk op zoek kunt naar jezelf!