Amsterdam, 11 juni 2015

Na een spannende strijd met bijna 400 unieke inzendingen van Nederlandse motorclubs, werd vandaag in de ochtendshow van Mattie & Wietze bekend gemaakt dat de Papendrechtse Shadow Motorclub de meest gezellige motorclub van Nederland is. Twee weken geleden startten Mattie & Wietze deze zoektocht om een tegengeluid te laten horen na alle recente negativiteit rondom motorclubs. Morgen is de ochtendshow live te horen vanuit het clubhuis van de Shadow Motorclub in Papendrecht.

Uit de bijna 400 inzendingen van Nederlandse motorclubs werd een top 5 samengesteld, zodat Q-luisteraars de afgelopen week konden stemmen op hun favoriet. De clubs voerden enthousiast campagne om kans te maken op de meeste stemmen. Zo deelden ze foto's en zelfgemaakte filmpjes op diverse social media kanalen om zoveel mogelijk stemmers voor zich te winnen. Joni, lid van de Shadow Motorclub, reageerde enthousiast: "Ik zorg dat onze motors gepoetst zijn als jullie morgen komen en ik ga vannacht niet slapen, zodat ik zeker weet dat ik morgen op tijd op de motor zit!".

De ochtendshow van Mattie & Wietze zal morgenochtend tussen 06.00 uur en 09.00 uur live worden uitgezonden vanuit hun clubhuis, café Tijdloos in Papendrecht.

Luister hier de bekendmaking van de 'Gezelligste motorclub van Nederland' terug.

Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, DAB+, de kabel, Q-music app of via q-music.nl.