Ed Sheeran wordt al een tijdje gevolgd door een camera ploeg. Er wordt namelijk een documentaire gemaakt over de zanger die doorbrak met zijn hit 'The A-Team'.

Eerlijke documentaire

Ed Sheeran vertelde onlangs tijdens een bezoek aan een radioshow in de Verenigde Staten dat hij wordt gevolgd door een cameraploeg. Hij liet weten dat zijn leven wordt vastgelegd tijdens zijn tour: de Mathematics Tour. Op dit moment zijn ze nog in gesprek over wat er wel en niet in de docu komt. ''Zolang het eerlijk is en het aansluit bij een thema van iets dat in een nummer zit'' zegt Ed Sheeran er zelf over in diezelfde show.

Touren met de hele familie

Waarschijnlijk krijgen we tijdens het zien van de documentaire een heel ander deel van Ed Sheeran te zien dan we zijn gewend van hem op het podium. De 31-jarige zanger, die afgelopen zomer nog twee keer de Johan Cruiff ArenA plat speelde, reist namelijk voor zijn tour de hele wereld over, met zijn familie aan zijn zijde. Zijn vrouw, Cherry Seaborn, waarmee hij twee dochters heeft Lyra (2) en Jupiter (5 maanden) reizen het hele jaar met hem mee. Zo hebben ze met veel plezier een week in Dublin, Limerick en Frankfurt gewoond, vertelt de zanger openhartig. Wanneer de documentaire uitkomt is nog onbekend.

Beeld: ANP