Hij hangt! Of beter gezegd: jullie hangen. De poster van Mattie & Marieke die opgebouwd is uit 10.000 foto's van luisteraars, hangt sinds afgelopen zaterdag aan het gebouw The One in Rotterdam. Heb jij zelf een foto ingestuurd? Scroll naar beneden om in te zoomen op de afbeelding.

850 vierkante meter

Al van een kilometer afstand op de Maasboulevard schittert de afbeelding met het grootste mozaïek van Nederland je tegemoet. Het doek is 18,4 meter breed en maar liefst 46,1 meter hoog. In totaal een oppervlakte van zo'n 850 vierkante meter. Met eigen ogen zien? In de wijde omgeving van de Willemswerf kun je de poster aan het pand The One bekijken. Een goede spot is op de Willemsbrug.

Zoekplaatje

Heb jij zelf een foto ingestuurd? Grote kans dat jouw plaatje het heeft gehaald tot in het eindresultaat. Gebruik Nieuwjaarsdag of een ander vrij moment om op zoek te gaan naar jezelf ;-). Succes!

Hieronder zie je de afbeelding in lage kwaliteit. Wil je inzoomen? Download dan hier de pdf die in heel hoge resolutie is opgemaakt (let op: 28MB groot).

Wie spot jij nog meer?

Jezelf of een andere bekende al gevonden? Er staan ook heel wat bekende Nederlanders en internationale artiesten in het mozaïek. 

Ingestuurd zijn onder andere foto's van luisteraars samen met Shawn Mendes, Bebe Rexha, The Vamps, Armin van Buuren, Guus Meeuwis, Marco Borsato, André Hazes, Jan Smit en Douwe Bob. Maar ook bekendheden als Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart, Robert Doornbos en Jandino Asporaat hebben een plekje bemachtigd in de afbeelding.

Natuurlijk ontbreekt ook vriend van de ochtendshow Fred van Leer niet!

Mattie & Marieke

Je hoort Mattie & Marieke iedere werkdag tussen 6 en 9 uur 's morgens bij Qmusic. Meer Mattie & Marieke? Check dan ook:

En oja, vanaf 2 januari 2019 is Het Geluid terug en alleen tijdens de SuperRonde bij Mattie & Marieke om 07:30 uur is Het Geluid altijd €100.000,- waard...!