Duizenden berichten, Tweets en zelfs een overbelaste telefooncentrale. Fans van One Direction zetten Q-music begin oktober letterlijk op zijn kop! En niet zomaar: we gaven namelijk Q-live tickets weg voor One Direction in het Universal Orlando Resort! Harry, Louis, Niall, Liam en Zayn gaven hier op 17 en 18 november een intiem optreden om de release van hun nieuwe album Four te vieren.

Annemarie Scheepers won op vrijdag 10 oktober deze supervette prijs bij Marieke Elsinga en mocht, samen met haar moeder en beste vriendin, naar het "1DThemePark" in Orlando!

Annemarie: "Van 16 tot 19 november heb ik de droom van iedere One Direction fan mogen leven. Na naar Orlando gevlogen te zijn met mijn moeder en beste vriendin Maude, heb ik daar de tijd van mijn leven gehad. De bijzonderste momenten waren in de fan zone, die speciaal voor 1D fans in het Universal Studios-park was aangelegd. Mijn vraag werd zelfs beantwoord door One Direction!"

"Ook werd ik tijdens het concert geïnterviewd door Louis Tomlinson himself, op aandringen van Liam (“pick Holland!”). Ook gaf Niall me een thumbs-up, toen ik vertelde dat ik uit Nederland kwam. Ontzettend bedankt voor deze reis en de kans om dit mee te kunnen maken, Q-music. Ik zal het nooit vergeten!" Bekijk de door Annemarie gemaakte foto's hierboven!