Liam Payne is vanmorgen op een heel bijzondere manier wakker geworden. "Op de meest rare manier ooit gewekt. Ik lag in mijn blote kont in bed en iemand probeerde mijn balkondeur te openen. Dit gaat een vreemde dag worden", tweet het One Direction bandlid.

Gelukkig voor de naakte Liam wist de inbreker niet in zijn kamer te komen, maar even later bleek het toch niet helemaal oké te zijn. Liam tweette namelijk: "Hmmm iemand heeft mijn onderbroek gestolen, ik schaam me zo."

"Dus dit is er gebeurd... Ik ben er mee de zee ingegaan en het hotelpersoneel heeft ze opgehangen om te drogen. Iemand is op het balkon geklommen en heeft ze gestolen", legt de 20-jarige popster tot slot uit. Een dag eerder was hij gaan surfen met collega Louis Tomlinson.

Gevonden!

De gestolen onderbroek is terecht! Een 14-jarige fan had de boxershort gestolen en er de rest van de middag in rondgelopen, tot ze uiteindelijk werd gespot door beveiligers. Die dwongen haar de onderbroek van Liam terug te geven, anders zou de politie erbij gehaald worden.

Het meisje aarzelde geen moment en gaf de rode Calvin Klein boxershort terug aan het management van de boyband. Ze zei: "Ik voel me verschrikkelijk, ik ben erg in de war. Mijn moeder weet hier niets van. Ik wilde nooit iets slecht doen, het spijt mij zo." Bekijk hierboven een foto van de dief.