De jongens van 5 Seconds of Summer reizen de hele wereld over en zijn sinds hun doorbraak nog amper thuis. Frontman Luke Hemmings vertelt dat hij een bijzondere gewoonte heeft om zich toch een beetje thuis te voelen on the road.

Hij is namelijk graag naakt: "Binnen een halfuur nadat ik in Amerika in de tourbus zat, had de buschauffeur mij al naakt gezien. Ik rende heen er weer door de bus zonder kleren en hij zag dat..."

Grootste tour ooit

Vanaf 5 mei gaat de 'She Looks So Perfect'-band weer op wereldtour met hun Rock Out with Your Socks Out Tour. "Het gaat fantastisch worden om een arena tour te doen", zegt Luke die er duidelijk zin in heeft.

De Australische rockers hebben al kunnen wennen aan de grote podia toen ze als voorprogramma mee op tour waren met One Direction.

Maar nu vullen ze de stadions zelf: "Ik weet dat we het podium opkwamen en 'Volgend jaar zullen we hier terugkeren' tegen elkaar zeiden, terwijl we dat nog helemaal niet wisten. Dus dit is te gek!"

Live meemaken?

Wellicht ga je al naar Q-music presents 5 Seconds of Summer in de Ziggo Dome. Maar nog vetter is het om Luke, Calum, Ashton en Michael in hun thuisland te zien (en nog 5 artiesten ergens anders ter wereld). Doe mee met de Q-live tickets World Tour en wellicht wordt die droom werkelijkheid!

Foto: AFP