Taylor Swift en Katy Perry waren vroeger dikke maatjes, maar die vriendschap lijkt ten einde als we de geruchten mogen geloven. Katy zou ooit achtergronddanseressen van Taylor hebben gepikt, 'Bad Blood' zou vervolgens weer over Katy Perry gaan, en zo kabbelt het lekker heen en weer. Hoewel het natuurlijk allemaal een storm in een glas water kan zijn, het zou niet het eerste akkefietje van artiesten zijn:

Madonna vs. Lady Gaga

Oh Madonna, heel diva! Nadat Lady Gaga werd beschuldigd van het kopieëren van elementen uit 'Express Yourself' in haar de clip van 'Born This Way' werd Madonna gevraagd wat zij hier van vond. Ze reageert met een vage "reductive", maar de manier waarop ze haar thee drinkt zegt genoeg.

Mariah Carey vs. Christina Aguilera

Dat Mariah Carey de nodige diva trekjes heeft weten we wel. Carey was iemand aan het omschrijven die heel cool was. Toen de interviewer vroeg of ze het over Christina Aguilera had, antwoordde ze stug "nee" en draaide ze haar hoofd weg. De haat!

Rihanna vs. Ciara


In een interview noemde zangeres Ciara Rihanna "niet de aardigste". Rihanna reageerde fel op Twitter, miauw!

Miley Cyrus vs. Katy Perry


Toen Miley Cyrus Katy Perry wilde tongzoenen tijdens een awardshow, ging het Katy Perry iets te ver. In een interview zegt Katy: "God mag weten waar die tong is geweest". Auch, maar Miley laat het er niet bij zitten... Ze haalt uit naar Katy en haar ex-vriend John Mayer, die er om bekend staat het niet bij één vriendin te laten. Baas boven baas!

Nicki Minaj vs. Iggy Azalea

Wanneer Nicki Minaj haar award in ontvangst neemt tijdens de BET Awards, zegt ze in haar speech dat ze al haar songteksten zélf schrijft. Daarmee zou ze uithalen naar een andere genomineerde, Iggy Azalea, die haar teksten niet zelf zou schrijven. Iedereen heeft dit door, maar Nicki probeert zichzelf te redden door te zeggen dat het niet haar bedoeling was te dissen.

Kanye West vs. Taylor Swift

Van alle artiesten heeft Kanye West waarschijnlijk de meeste akkefietjes op zijn naam staan... Als Taylor Swift haar award in ontvangst neemt voor beste video wordt ze plots onderbroken door de rapper. "Ik laat je uitpraten hoor, maar Beyoncé had één van beste video's ooit." Taylor en Kanye hebben het inmiddels weer bijgelegd, maar dit moment zal de geschiedenisboeken in gaan als één van de stomste acties OOIT!