Ben jij één van de gelukkigen die tickets wist te scoren voor de concerten van Adele? Dan staan je een aantal mooie verrassingen te wachten.

De zangeres heeft de eerste vijf van de in totaal 105 shows van haar Adele Live 2016 Tour erop zitten en dit zijn een aantal leuke verrassingen en geheimen om te weten:

1. Hele speciale merchandise

Voor elke show schrijft Adele stiekem iets in vijf tourboeken die verkocht worden bij de merchandise stand. Als fan krijg je zo een wel heel bijzonder aandenken mee naar huis. Het is eigenlijk Adele's eigen versie van het Golden Ticket van Willy Wonka.

2. Theeleut

Adele bevestigt het stereotype: ze is Brits en dus houdt ze van... thee! De zangeres neemt zelf een speciaal gemaakt tafeltje mee op het podium waar haar theemok mooi op kan staan.

3. Confetti met een boodschap

Het is geen popconcert zonder een confettikanon hier en daar, zelfs bij Adele. Toch geeft de 'Hello'-ster haar eigen draai eraan. Als tijdens de grande finale de flutterfetti door de lucht vliegt zijn dat niet zomaar papiertjes. Op de velletjes zijn namelijk songtitels en speciale boodschappen gedrukt in het handschrift van Adele.

4. Groots maar toch intiem

Ondanks dat Adele met deze tour in de grootste arena's ter wereld staat, heeft ze er voor gezorgd het toch intiem te houden. Niet alleen door haar prachtige liedjes, maar de zangeres loopt ook door het publiek. Ze komt dan zo dichtbij, dat je haar zelfs kan aanraken.

5. Persoonlijk

We weten inmiddels dat Adele (en terecht hoor) erg gesteld is op haar privacy. De privéfoto's die op de schermen worden vertoond tijdens haar concert zijn dan ook best speciaal om te zien. De meest bijzondere tot nu toe is een (tot nu toe nog onbekende) foto waar de zangeres hoogzwanger is.

6. Lach en een traan

De 27-jarige zangeres weet met haar nummers de gevoelige snaar te raken, maar de sfeer tijdens het concert zal zeker niet in mineur zijn. Tussen de tracks door zal Adele het publiek namelijk opvrolijke met hilarische anekdotes en verhalen. Zo vertelde ze bij de eerste show hoe ze wakker werd als een man, nadat de airco in het hotel haar stem heel laag had gemaakt. Ook had ze een anekdote hoe ze in haar broek had gepoept van de zenuwen voor de tour, tja...

7. Regen maar geen nattigheid

Uiteraard ontbreekt de grote hit 'Set Fire To The Rain' niet op de setlist tijdens Adele Live 2016. Tijdens het nummer staat Adele midden in een hevige regenbui, maar de eerste rijen kunnen hun paraplu gewoon thuislaten. Want ondanks dat het er spectaculair uitziet, is de regen slechts een hologram.

8. Laat je verrassen!

Zelfs tijdens de eerste vijf shows had Adele genoeg verrassingen in petto tijdens en rondom haar tour. Ze regelde al een huwelijk, ging langs bij een ernstig zieke fan en regelde kaartjes voor iemand die haar al vanaf het eerste moment volgt. Ook mochten twee muzikanten op haar podium optreden, die viral gingen met een mash-up van vier Adele hits.

Foto: AFP