Hij is een van de veelbelovende jonge acteurs uit Hollywood op dit moment: Ansel Elgort. Je zou hem kunnen kennen als Caleb Prior uit de films Divergent en Insurgent of als Augustus Waters in The Fault in Our Stars.

Naast zijn acteer- en modelwerk is Ansel ook al jaren actief als dj onder de naam Ansolo. Een project dat een stuk serieuzer gaat worden, want hij heeft een contract getekend bij Island Records, het plantenlabel van o.a. Afrojack, Avicii, U2, Ariana Grande, Enrique Iglesias, The Weeknd, Robbie Williams en Stromae.

"Ik ben onwijs blij dat ik onderdeel word van de Island familie", reageert Ansel op het nieuws. "Ze brengen muziek uit die veel mensen raakt, maar tegelijkertijd uniek en fris blijft. Als Ansolo wil ik iets speciaals en unieks doen en Island is de perfecte plek daarvoor."

Debuutsingle

Op 18 september zal Ansolo zijn langverwachte debuutsingle 'To Life' uitbrengen, een track die nu al is opgepikt door o.a. Axwell /\ Ingrosso en Steve Angello. De 21-jarige Amerikaanse ster is goed bevriend met de Nederlandse dj Martin Garrix.

"Ik maak muziek omdat ik daar van hou", zegt Ansolo die benadrukt dat dit niet het einde van zijn acteercarrière is. "Het is een onderdeel van mij, net als acteren dat is. We moeten ons niet beperken tot één ding in het leven. Waarom niet elke droom najagen die we hebben, zolang het met liefde en passie is."


Last night in New York with @ansolo_music, heading to DC now! Sold out show at @echostagedc tonight ?
Een foto die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

Foto: EPA