Er mag met witte rijst gegooid worden hoor! Maroon 5-frontman Adam Levine en Victoria's Secret-model Behati Prinsloo zijn dit weekend met z'n tweetjes in het huwelijksbootje gestapt.

De 'Moves Like Jagger'-zanger trouwde met zijn liefje in het prachtige Cabo San Lucas in Mexico, met de aanwezigheid van naaste familie en vrienden. Het stel blijft nog even het paradijs opzoeken, de twee vertrekken namelijk op huwelijksreis naar Zuid-Afrika.

Adam en Behati hadden geen behoefte aan cadeau's, zo werd de gasten namelijk gevraagd te doneren aan het Children's Hospital Los Angeles in plaats van een presentje mee te brengen.

Jonah Hill

De Maroon 5-zanger en zijn vriendin zijn getrouwd door een bekend gezicht, niemand minder dan goede vriend Jonah Hill was onderdeel van de ceremonie. Volgens een aanwezige was de 22 Jump Street-acteur werkelijk hilarisch. Adam en Jonah kennen elkaar al een lange tijd.

Ook Behati's vader, een dominee, speelde een belangrijke rol bij de huwelijksceremonie. Eén van de leden van Maroon 5 speelde gitaar terwijl de twee naar het altaar liepen.

Foto: AFP