Adele is na een lange radiostilte terug en ze voelt zich beter dan ooit! Dat ze er anders uit ziet dan voorheen is ook de fans opgevallen en daar kreeg ze kritiek op, wat haar kwetste. Dat laat ze weten in een interview met Vogue. 

"Dat heeft mij echt gekwetst."

De zangeres is in de afgelopen jaren veel kilo's kwijt en daar kwam kritiek op. "De gemeenste uitspraken kwamen van andere vrouwen die over mijn lichaam spraken. Daar ben ik echt door teleurgesteld. Dat heeft mij gekwetst", vertelt ze tegen het tijdschrift. Ze is na de scheiding met haar ex-man Simon Konecki in 2019 flink aan het sporten geslagen. "Ik merkte dat ik minder angstig was als ik aan het sporten was. Het ging nooit om afvallen", zegt ze. 


Nog steeds dezelfde persoon

"Ik begrijp dat sommige vrouwen in het bijzonder gekwetst waren door mijn gewichtsverlies. Ik representeerde heel veel vrouwen, maar ik ben nog steeds dezelfde persoon." Maar voor Adele is de extra aandacht voor haar lichaam nu anders is niets nieuws. "Mijn lichaam is altijd al onderwerp van gesprek geweest. Dat is niet alleen nu zo"

Nieuwe single

Afgelopen week kondigde ze aan dat ze op 15 oktober een nieuwe single uitbrengt: 'Easy On Me'. Haar laatste release is alweer zo'n vijf jaar geleden. 


Foto: PhotoShot/Brunopress.nl