Adele heeft een megadeal met cosmeticaconcern L’Oréal afgeslagen. De 'Set Fire To The Rain'-zangeres kreeg het aanbod om het nieuwe gezicht van L'Oréal te worden, maar ze heeft 'nee' gezegd tegen een contract ter waarde van 12 miljoen pond (€14,4 miljoen).

De 25-jarige zangeres en Oscar-winnares was al een tijdje in onderhandeling met het Franse bedrijf. Adele kon in de voetsporen treden van sterren als Penelope Cruz, Eva Longoria en Jennifer Lopez, die al eerder het gezicht waren van L'Oréal.

Ondanks de langdurige onderhandelingen (sinds maart), zag het er naar uit dat Adele de deal zou tekenen, maar ze is van gedachten veranderd. L'Oréal tast in duister over de reden van het afketsen van het contract.

Cheryl Cole
Momenteel is voormalig Girls Aloud-zangeres Cheryl Cole nog het gezicht van L'Oréal, maar het bedrijf is niet tevreden met haar. Met name de enorme tattoo van een roos op haar been is het cosmeticaconcern een doorn in het oog.

Adele in de Q-top 1000

Van zondag 10 t/m vrijdag 15 november hoor je op Q voor de 9e keer de Q-top 1000. Adele staat in totaal met 9 hits in de lijst van je leven. Check hier de lijst.