Adele's album 25 is nu zo'n anderhalve week beschikbaar en het overtreft nu al alle verwachtingen wat de verkoopcijfers betreft.

Een nieuw record hier... Een nieuw record daar... Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? We zetten ze allemaal voor je op een rijtje:

Het snelst een miljoen verkochte albums in Groot-Brittanië

Binnen tien dagen al meer dan een miljoen verkochte platen in Groot-Brittanië alleen. 25 is het snelste album dat meer dan een miljoen keer over de toonbank is gegaan.

Snelst verkopende album in Groot-Brittanië ooit

Daarbij is 25 ook nog eens het snelst verkopende album ooit. In de eerste week werd 25 vaker verkocht dan de vorige recordhouder Be Here Now van Oasis.

Snelst verkopende album in de Verenigde Staten

Na vijftien jaar heeft Adele de kroon overgenomen van N*SYNC. Het album No Strings Attached ging 2.416.000 keer over de toonbank, 25 3.380.000 keer.

Grootste Youtube debuut van 2015

'Hello' telde na 24 uur 23,2 miljoen views op de dienst Vevo. De oude recordhouder was Taylor Swift die met haar leger van beroemdheden in 'Bad Blood' 20,1 miljoen views wist te behalen.

Meeste digitale downloads in een week

'Hello' is, met een miljoen verkochte exemplaren, het eerste nummer ooit met meer dan een miljoen verkochte downloads in een week tijd. Hiermee verslaat ze tegelijkertijd de vorige recordhouder Lady Gaga met haar album Born This Way.

Meest gestreamde nummer in een week tijd

Haar single 'Hello' werd in een week tijd wereldwijd 47.5 miljoen keer gestreamd, dit is een record. Het is dat haar album niet te streamen is, anders had de zangeres ongetwijfeld meer records op Spotify verbroken.