Zangeres Alicia Keys heeft gisteren een bijzondere boodschap op haar Facebook-pagina geplaatst dat gepaard gaat met een nieuw nummer genaamd 'I Am Here (We Are Here)'. In de boodschap verklaart ze de belangrijke gedachte achter het nummer.

"Op de dag dat ik dit nummer schreef zat ik in een kring met mensen van verschillende leeftijden. Ons werd gevraagd, waarom ben je hier, waarom zijn wij hier? Dit raakte mij vervolgens op een diep niveau. Ik realiseerde me dat niemand me dat ooit heeft gevraagd."

"Nu ik mij voorbereid weer een kindje op de wereld te brengen kan ik niet stoppen met denken aan de wereld waar ik mijn baby in moet verwelkomen. Het maakt niet uit waar we vandaan komen, we voelen allemaal de groeiende frustratie en drang om een verschil te maken. We hebben allemaal een stem, we moeten alleen weten hoe we hem hoorbaar kunnen maken."

Deze mooie woorden zijn nog maar een kleine fractie van de boodschap die de zangeres heeft geplaatst op haar Facebook-pagina. Beluister het bijzondere 'I Am Here (We Are Here)' hierboven!