Honderden ballen werden zaterdagavond het voetbalveld van PEC Zwolle op gegooid en geschoten. De voetballen waren meegenomen door de supporters van PEC en hun tegenstander AZ.

Onder het motto 'alle ballen verzamelen!' werden de ballen voor aanvang van de wedstrijd richting Q-dj's Mattie & Wietze geworpen, die op de middenstip van het IJsseldelta Station in Zwolle stonden.

Tweehonderdzes, tweehonderdzeven...

De honderden ballen (we zijn ze nog steeds aan het tellen...) zijn bestemd voor de Q-kerstkado actie van Q-music. Tot en met donderdag 20 december zamelen we kadootjes in voor mensen die het niet zo breed hebben.

De supporters van PEC Zwolle hebben in ieder geval laten zien hun hart op de juiste plek te hebben en namen massaal voetballen mee voor de Q-kerstkado actie. Dank!

Golden goal

En oja... Mattie mocht in de rust van de wedstrijd PEC-AZ als mascotte 'Zwolfje' over het veld én meedoen aan het golden goal schieten. De kado's die Mattie en Wietze daarmee wonnen, zijn ook voor de Q-kerstkado actie. Check de foto's en natuurlijk de filmpjes!