De foute kersttrui is een fenomeen geworden: praktisch iedereen is tegenwoordig wel in het bezit van zo'n warme en tikkeltje lelijke trui. Het kledingstuk is nog net niet zo belangrijk als de Kerstboom, maar dat neemt niet weg dat het een absolute topper is. De volgende artiesten doen ook mee met deze aanhoudende trend, en dat levert de volgende beelden op: 

1. Miley Cyrus draagt 'm met trots


2. Wat is er beter dan een kersttrui? Een mega kersttrui waar plek is voor vier personen! Niall Horan, Olly Murs, Demi Lovato én Sam Smith delen 'm, over de kerstgedachte gesproken.


3. En óf John Mayer zijn best heeft gedaan op deze outfit. Zijn broek matcht helemaal bij zijn trui.


4. Het lijkt eigenlijk niet uit te maken wat Katy Perry aantrekt, ze ziet er altijd goed uit.


5. En ook Drake is van de partij...


Helaas loopt niet iedereen er zo warm bij. Wij willen kinderen in vluchtelingenkampen niet in de kou laten staan, en daarom halen we vrijdag (15 december) geld op voor Save the Children. 

Hoe? Door middel van donaties. Deze donaties zijn trouwens ook goed voor Foute Kersturen. 1 donatie is €3, en 100 donaties zijn goed voor één extra Fout Kerstuur op vrijdag. Onder alle mensen die doneren verloten we ook een fijne kersttrui. Je kunt zoveel donaties doen als je zelf wilt. Doe jij mee?