Je hebt er vast wel eens van gehoord: artiesten willen de gekste dingen als ze komen optreden. Wat moet je in huis halen als bijvoorbeeld Taylor Swift langskomt? We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

De rider van Taylor Swift ziet er uit als de perfecte vrijdagavond: ijs, energydrank en corona. Je vraagt je af hoe zij zo slank blijft…

De jongens van One Direction vragen niet heel veel: met genoeg worsten en Yorkshire thee zijn zij al tevreden.

Nee, het is niet een pagina uit een woonmagazine, het is de rider van Katy Perry. Ze wil twee crèmekleurige eierstoelen, een koffietafel, vloerlampen en een koelkast met een glazen deur. En of dat nog niet genoeg is, wil ze witte en paarse hortensia's, roze en witte rozen en paeonia's.

Naast fruit en thee wil Bieber ook drie pakken enkelsokken en vier pakken witte t-shirts in verschillende formaten. Wat zou hij daar mee doen?

Toen Britney op tour was in London wilde ze echte authentieke fish-and-chips, een Cheeseburger zonder de broodjes (carbs natuurlijk) en een ingelijste foto van prinses Diana. Oh en ze wilde absoluut geen telefoon, als ze die wel zou horen kregen ze een boete van 5.000 euro!