Carpool Karaoke was vanaf het eerste moment een dikke hit. Het was een kwestie van tijd tot er een vervolg kwam, maar het moment is bijna daar.

Het concept van Carpool Karaoke is simpel: James Cordon rijdt rond in een auto, en iedere aflevering neemt een andere bekendheid plaats op de bijrijdersstoel. Dit eenvoudige idee levert hilarische beelden op. Zo zaten Michelle Obama, Adele en alle leden van One Direction al een keer in de auto.

Tijdens de Grammy's werd de trailer getoond van Carpool Karaoke: The Series. In de vernieuwde serie van Apple zijn onder andere Will Smith, Alicia Keys, Metallica en Ariana Grande te gast. Check hier het voorproefje:

Eerder werd al duidelijk dat Apple het succesvolle item uit The Late Late Show ging overnemen. De afleveringen die Apple maakt, zijn exclusief beschikbaar voor de gebruikers van Apple Music.

Wanneer de nieuwe serie van Carpool Karaoke verschijnt, is nog onbekend. Het is wel zeker dat James Cordon niet in ieder aflevering te zien is. Het idee dat Apple doorvoert is dat verschillende bekendheden met elkaar in de auto stappen.

Geen zorgen, naast de uitzendingen van Apple blijft Carpool Karaoke ook onderdeel van James Corden's The Late Late Show.