Ben je fan van Armin van Buuren en speel je graag een spelletje? Dan kun jij vanaf 16 oktober je hart ophalen bij een hele bijzondere escaperoom in Amsterdam. 

Deze escaperoom staat namelijk in het teken van het nieuwe album van de dj. Al puzzelend krijgen de deelnemers enkele nieuwe liedjes van het album te horen.

"Ik ben enorm fan van escaperooms, dus ik vind het dan ook supergaaf dat ik voor mijn nieuwe album Balance mijn eigen escaperoom mag lanceren", schrijft Armin op Instagram.

Als je deelneemt aan de Balance Escape Room moet je inbreken in een zwaar beveiligd kluizencomplex onder de Beurs van Berlage. "Ik kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden, en ik hoop dat jullie je compleet kunnen verliezen in het verhaal van Balance. En dat jullie er zonder kleerscheuren weer uit weten te komen natuurlijk."

De escaperoom opent bij de start van het Amsterdam Dance Event (16 oktober) en is twee weken open. Je kunt de escaperoom in met teams van 4 t/m 6 personen en is beschikbaar in Engels of Nederlands. Je krijgt 80 minuten de tijd om te ontsnappen en deelname kost €159,00 (voor zowel 4, 5 als 6 personen). Tickets kun je hier kopen.

Het album Balance komt op 25 oktober uit.

Foto: EPA