Nét zoals sommige geuren bij specifieke herinneringen horen, heb je dat óók met muziek. Q-dj Menno Barreveld is in 'Around The World' op zoek naar nummers die jou aan belevenissen in het buitenland doen herinneren.
in 1989 ging Anita voor het eerst op vakantie met een vriendin van haar. Het was vrijheid op en top.
Vooral bij het nummer ‘Back To Life’ van Soul II Soul voelde ze zich enorm gelukkig en vrij, dansen de hele avond en nacht.

Ze hadden met z’n tweeën een brommertje gehuurd om naar een discotheek te gaan. Eenmaal aangekomen zagen ze middenin de club een hele grote Griekse tempel. In de tempel was ook nog een zwembad. Als de gasten aan het zwemmen waren stalen Anita en haar vriendin stiekem de drankjes van alle tafels. Ze hadden geen idee wat ze dronken (de ene keer was het blauw, de andere keer geel). Toen ze genoeg hadden gehad besloten ze weer naar huis te gaan, op hun brommertje, met de nodige drank achter de kiezen. Ze namen een bocht iets te krap en kwamen met hun brommer middenin een terrasje terecht. De eigenaar was gelukkig niet boos en was juist heel bezorgd om de dames.