Het is vandaag Wereld Wensdag. Een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor bijzondere wensvervullingen. In Nederland wordt dat gedaan door Make-A-Wish, die de wensen laat uitkomen van ernstig zieke mensen. Ook jouw favoriete artiesten zetten graag hun beste beentje voor als het gaat om de wensen van hun fans. Kijk maar naar de onderstaande voorbeelden.

Maroon 5

De 10-jarige Christopher Warner, een jongetje met het Syndroom van Down, is megafan van Maroon 5. Hij drukte zijn enthousiasme uit in de vorm van een filmpje. De band regelde een concert voor Christopher, compleet met backstage pasjes.

Maar tijdens de ontmoeting kreeg de kleine Christopher een paniekaanval en dook naar de grond in een poging zich te verstoppen. Maar daar deinsde Adam Levine niet voor terug, hij stelde voor om met z'n allen naast Christopher te gaan liggen. Een bijzonder gebaar.

Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft gezongen voor een 15-jarig Iers meisje op haar sterfbed. Het was de laatste wens van Triona Priestley om haar idool te horen zingen. Na een campagne op Twitter van haar vrienden en familie, kwam Ed Sheeran zelf in contact met Triona.

Ook trad hij op bij een bruiloft van een koppel dat geen geld meer had voor de bruiloft. Hun spaargeld was namelijk volledig opgegaan aan de uitvaart van de moeder van de bruid. Het radiostation KIIS FM vergoedde de bruiloft en Ed kwam optreden. Zo hadden zij alsnog een bruiloft om nooit meer te vergeten.

Taylor Swift

Taylor Swift staat erom bekend erg veel voor haar fans te betekenen. Ze is zelfs uitgeroepen tot de meest "charitable celeb" van 2014. Ze geeft verreweg het meest aan goede doelen en laat speciale wensen uitkomen. Zo hielp de zangeres een fan met haar studieschuld, kwam ze op voor een gepeste fan en bezocht ze meerdere keren zieke fans in het ziekenhuis. Even naar binnen en buiten wippen is er niet bij, de 'Style'-zangeres blijft soms wel tot vijf uur in de ziekenhuizen om de patiënten te tijd van hun leven te geven.