Artiesten schitteren dus echt niet alleen maar in hun eigen clips, ze figureren ook wat af in de video's van hun collega's. Zo heeft Drake een rol in de video van Justin Biebers oude, maar gouden hit 'Baby', is dat je ooit opgevallen? En zo zijn er nog meer voorbeelden:

1. We zien wel heel veel bekende boys in de clip van 'Boys'

Charli XCX maakte een nummer met de naam 'Boys', en de zangeres snapt ook wel dat je dan ook verplicht bent om uit te pakken met de videoclip (check 'm hier helemaal). Dat deed ze dan ook, want ze trommelde wat (bekende) boys op en liet ze meespelen in haar videoclip. 

Onder andere Joe Jonas, Charlie Puth en Will.i.am. kregen een rolletje...


2. Ellie Goulding en Selena Gomez vechten erop los met Taylor Swift 

In de video (klikje om 'm te bekijken) van 'Bad Blood' is het alles behalve gezellig, en met wie kun je nou beter oorlog voeren dan met je vrienden?! Het is dus niet gek dat Taylor haar vriendinnen koos als figuranten, al is het wel opvallend dat Selena juist de vijand speelt. 

Ellie is dan wel weer team Taylor, net zoals topmodel Gigi Hadid.

3. Gespot: Drake in de video van Justin Biebers 'Baby'

Behalve het feit dat Justin hier 15 jaar is en dus nog enorm jong en zoet, zien we ook een ander bekend gezicht. Niemand minder dan Drake is namelijk figurant. Hieronder zie je 'm in beeld, en hier zie je de hele video.


4. Kesha deed mee met 'I Kissed A Girl' van Katy Perry

Kijk eens even wie we daar hebben? Kesha staat aan Katy's zijde in de beelden bij haar hit 'I Kissed A Girl'. Deze track is al wat ouder, dus het kan zomaar zijn dat je de clip vergeten bent. Fris hier je geheugen op.


5. Jay Z in de clip van zijn liefje Beyoncé

Liefde is heel veel, dus ook zo nu en dan figureren in elkaars muziekvideo. Dit keer was het Jay Z aan de beurt in deze video van 'Partition'.