Een familieband is heerlijk typisch. Het ene moment heersen er de grootste irritaties, het volgende moment zijn die spontaan verdwenen. Dit is bij iedere familie het geval, of je nu bekend bent of niet. De bewijzen vind je hieronder...

 1. Shawn Mendes plaatst een foto en zijn zusje is niet blij 

Aaaah, dit is zo jammer. Een foto die zo Instagram opvliegt, terwijl jij dit zeker niet je beste foto vindt. Shawn Mendes flikte dit bij zijn zusje. 

Ondanks zijn goede bedoelingen (kijk maar naar de beschrijving) werd dit hem toch niet in dank afgenomen. Ze reageerde namelijk met dit pakkende woorden: "Ik zei toch dat je deze niet moest posten." Oei.

Very proud of you @aaliyahmende.s , love you x
Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op


2. En je moeder is altijd je grootste fan

Als moeder van Ariana Grande hoef je niet eens te doen alsof je het goed vindt, want het is gewoon goed. De reactie van mama Grande is goud waard. Net zoals de tekst die Ariana bij de video schreef.


3. In de categorie: spelen met je eten

Ten eerste: wat een jonge koppies. Ten tweede: Martin Garrix en zijn zusje trekken zich niks aan van de regel 'niet spelen met je eten.' Zouden papa en mama aan de overkant van de tafel er ook zo om hebben kunnen lachen?


4. Elkaar plagen? Heel normaal 

Het is niet zo lief om iemand uit te schelden, maar als je familie bent kan het wel. Dan is het namelijk best normaal. Zo denken Noah en Miley Cyrus er ook over...

I ❤️ @noahcyrus !!!! @iheartradio
Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op


5. Maarrrr, de liefde is onvoorwaardelijk

Familie mag al-tijd storen. Hoe laat het ook is, en wat je ook aan het doen bent. Ja, zelfs als je nét bezig bent een muzikaal meesterwerk. 

Practicing for La La with Luna
Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op