Aanstaande zondag is het Vaderdag, voor de Amerikaanse site Billboard een goede aanleiding om Meghan Trainor, Hozier en Jason Derulo aan de tand te voelen over hun vaders. Welke kwaliteiten hebben zij eigenlijk geërfd?

Hozier

"Als ik niet mijn vader's passie voor muziek heb geërfd - mijn muzieksmaak is gevormd door zijn muziekcollectie - dan zou het wel zijn haar zijn," legt Hozier uit. "We hebben allebei dezelfde schenking als het gaat om haar: haar dat naar buiten groeit, dik en wild, met een eigen leven. Ik hoef echt niet bang te zijn om kaal te worden."

Jason Derulo

De vader van Jason Derulo heeft de zanger een heel belangrijke les meegegeven: "Mijn vader heeft mij geleerd vrouwen te behandelen als een koningin." Zou Jason ook zijn creatieve kookkunsten hebben geërfd van zijn vader?

Meghan Trainor

Meghan Trainor spreekt ook lovende woorden over haar vader: "We zijn allebei extreem sociale vlinders met een passie om muziek uit te voeren. Toen ik opgroeide, zag ik hoe hij het deed in de kerk. Hij was altijd heel goed in het blij maken van het publiek. Tijdens optredens hebben mensen mij verteld dat de 'Gary Trainor' in mij naar boven komt."

Foto: EPA