Het begon allemaal met een baby die wel heel erg op John Legend lijkt. Hij staat hieronder, dus oordeel zelf. Dit hebben we met z'n allen geweten, want deze baby maakte heel het internet gek.


Als reactie hierop werden nóg meer kinderen ontdekt die ook veel weg hebben van de zanger, check hieronder een greep uit de collectie. Vanaf dat moment is het een beetje uit de hand gelopen. 
John's vrouw vindt het niet meer grappig

Voor Chrissy Teigen, de vrouw van John, is de lol er ondertussen wel vanaf. Ze vraagt via Twitter of mensen eindelijk eens een keer willen ophouden met het sturen van 'John babies', zoals ze zelf noemt. 


Natuurlijk is er nog de vraag: hoe dan? Hoe kan het toch dat er zó veel baby's lijken op de 'Love Me Now'-zanger?! John zelf is er inmiddels achter. Al die babies lijken niet op John, John lijkt gewoon op een baby...

De zanger heeft trouwens zelf wel een dochter, namelijk de 1-jarige Luna. Hoe dan ook, mocht je nog een kleine look alike spotten van de zanger, stuur de foto dan maar niet door naar Chrissy. Je bent gewaarschuwd.

Foto: EPA