Na de flinke smakker van Tiësto dit weekend blijft het nog even mis gaan met de gezondheid van de dj's. Zo zijn Avicii en onze eigen Afrojack ook opgenomen in het ziekenhuis.

Avicii heeft zijn optreden op het Ultra Music Festival in Miami moeten afzeggen. "Ik werd woensdag wakker met hevige pijn, maar vloog toch naar Miami in de hoop dat die zou wegtrekken", geeft Avicii aan. "Toen ik landde had ik nog steeds pijn, dus ben ik direct naar een ziekenhuis gegaan. Ik ben behandeld en mocht 's avonds vertrekken." Maar later werd de 'Addicted To You'-dj weer opgenomen en moet zijn galblaas laten verwijderen.

Maar ook de Nederlandse dj Afrojack heeft kort na een optreden een bezoek aan het ziekenhuis mogen brengen. Dat liet de Spijkenisser vanochtend weten via Twitter.

"Ben nu onderweg naar het ziekenhuis om een vroegtijdig einde aan dit weekend te voorkomen." Liet Afrojack weten. Kort daarop gevolgd door de volgende tweet: "Ik maak het goed, ben uitgedroogd en overwerkt. Ik denk dat ik iets te enthousiast ben geweest."

Kort voor zijn opname sprong de dj al spuitend met een fles champagne van het podium af, waarnaar hij plat op zijn gezicht belandde. Check het filmpje hierboven!

Foto: EPA