De wereld lag dubbel toen ZAYN woensdagavond te gast was in de Amerikaanse talkshow The Tonight Show met Jimmy Fallon. De 23-jarige zanger maakte zijn tv-debuut als solo-artiest en de kijkers kregen een voorproefje van zijn album te zien. Op de hoes van Mind Of Mine prijkt een jonge Zayn met tattoos.

De reacties op de cover het het debuutalbum van ZAYN, dat op 25 maart uitkomt, zijn erg positief. Op Twitter was de hashtag #ZAYNonFallon wereldwijd trending topic en lagen veel fans in een deuk door de afbeelding. Het artwork van Mind Of Mine bestaat uit een jeugdfoto van ZAYN waarbij de armen van de peuter vol staan met tatoeages.

Nieuwe song

ZAYN verovert momenteel de wereld met zijn single 'PILLOWTALK', maar bij Jimmy Fallon liet hij alvast een andere track van zijn debuutalbum horen. Hij zong live 'It's You', een nummer dat gaat over de break-up met zijn ex-vriendin Perrie Edwards.


1 jaar later

ZAYN lanceert zijn album op vrijdag 25 maart 2016, wat exact een jaar na de bekendmaking van zijn vertrek uit One Direction is.