Een biertje mogen drinken met je favoriete artiest na een optreden is een droom voor veel fans, maar hoe ver ga je om dat voor elkaar te krijgen? Een gast uit Australië kreeg het redelijk makkelijk voor elkaar. Kijk en leer!

Na een optreden van de Australische band Peking Duk liep David Spargo naar de beveiligers, liet de Wikipedia-pagina van de band én zijn ID-kaart zien en vervolgens stond hij backstage.

Wat de beveiligers niet wisten was dat David iets daarvoor de Wikipedia-pagina had aangepast, en "Familie: David Spargo" had toegevoegd. Simpel, slim en blijkbaar genoeg om de beveiligers te foppen.

'Definitie van een legende'

"Een van onze medewerkers kreeg een telefoontje van de beveiliging dat onze stiefbroer backstage kwam", vertelt bandlid Adam Hyde. "We waren in de war en gefascineerd toen er een jongeman aan kwam lopen."

Gelukkig voor David kon de band er om lachen: "Hij legde zijn geweldige tactiek uit om langs de beveiliging te komen en we hebben hem meteen een biertje aangeboden. Deze gast is de definitie van een legende."

Via Twitter had de band ook niets dan lof voor David: