Ze zijn uitgeroepen tot de beste boyband aller tijden en op 8 november staan ze in the Qube: de BACKSTREET BOYS! Ja echt! Nick, Howie, A.J., Kevin en Brian komen naar Q-music voor een intiem optreden in de rode kubus van Q.

Je kent de jongens natuurlijk van hits als ‘Quit Playing Games’, ‘Everybody’, ‘I Want It That Way’, ‘As Long As You Love Me’ en ‘Shape Of My Heart. Twintig jaar na hun start staan ze nog steeds op het podium en toeren ze de wereld over met songs van hun nieuwe album ‘In A World Like This’!

Na Ed Sheeran, Jason Mraz, Gers Pardoel, Keane, Train, Passenger, Emeli Sandé, The Wanted en Birdy, is de tiende Qube een heel bijzondere. De mannen van de BSB gaan er ongetwijfeld een te gek optreden van maken. En jij kunt erbij zijn!

Win

Op vrijdag 8 november treden de Backstreet Boys op in the Qube. Er zijn geen kaarten te koop, want toegang kun je alleen winnen als je luistert naar Q-music! Exclusieve toegang tot the Qube win je van woensdag 30 oktober t/m vrijdag 8 november. Hoe? Bel de Q-studio op 0909-9596 zodra je een nummer van de Backstreet Boys hoort op Q. Je maakt 24 uur per dag kans om te winnen en de BSB kunnen elk moment gedraaid worden.