Naar aanleiding van de verlenging van de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus, kan de Qmusic Foute Party op 26 en 27 juni van dit jaar helaas niet doorgaan. Dat is nog eens wat je noemt een Foute Partypooper! Uiteraard gaat de gezondheid van jou en alle andere feestvierders voor.

Dit besluit betekent uiteraard niet het einde van de Foute Party: in 2021 maken we er weer als vanouds een fantastisch knalfeest van. En wel op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021. Een voordeel: we hebben nu extra veel tijd om te zorgen dat het opnieuw een klapper van een editie wordt!

Tickets

Je tickets blijven geldig voor de editie van 2021. Dit geldt zowel voor gekochte als gewonnen tickets. Dus zet de nieuwe datum alvast in je agenda en breng ook direct je vrienden, collega's, familie met wie je gaat op de hoogte. 

Binnenkort ontvang je van ons een mail met informatie over je nieuwe ticket(s). Wil je liever je geld terug? Geen probleem, in diezelfde mail kun je ook daar meer informatie over vinden. We hebben eventjes de tijd nodig om alles in orde te maken en hopen daarin op je begrip.

2021

Volgend jaar bestaat de Foute Party 16 jaar. We hebben nu al plannen voor onze ‘Sweet 16’, uiteraard zoals je van ons gewend bent met internationale topartiesten gecombineerd met de beste foute acts van eigen bodem!

Top 500 

Ondanks dat de Foute Party 2020 niet door kan gaan, is eind juni wel gewoon de Q-top 500 van het Foute Uur te horen. Dus één ding is zeker: op de radio wordt het in ieder geval een groot feest. 

We houden je op de hoogte! Stay safe.