Beyoncé heeft flink wat commentaar over zich heen gekregen vanwege haar nieuwe videoclip. De zangeres zou een te dure champagnefles hebben leeggegoten in een bubbelbad, wat veel mensen smakeloos vonden. De clip voor 'Feeling Myself', een samenwerking met Nicki Minaj, kwam gisteren uit op streamingdienst Tidal.

Twitteraars wijzen erop dat dat geld beter gebruikt zou kunnen worden voor verschillende problemen in de wereld. Zo laat een woedende fan weten dat met dat geld "iemands leven veranderd kan worden".

De fles die leeg wordt gegoten is volgens E! News een fles van champagnemerk Armand de Brignac. Dat merk, dat eind vorig jaar door manlief Jay Z werd gekocht, zou zeer prijzig zijn. Eén fles zou tussen de 250 euro en honderd duizenden euro's kosten. Volgens een aantal Twitteraars zou het in Beyoncé's geval gaan om een fles van 20.000 dollar (18.000 euro).

Maar... Er van uit gaande dat het geen one-taker is geweest, kan de fles zomaar allang opgedronken zijn en bij de opnames van de clip gevuld zijn met water natuurlijk.