Woensdag is The Wanted in de Qube. Daarom komt de App-man langs bij Jeroen en Eva om boybands apps te bespreken.

Het gaat om de volgende apps:

The Wanted Lyrics voor Android (Gratis)
These app geeft je alle teksten van alle nummers van The Wanted. Die heb je hard nodig om de songs mee te kunnen brullen in The Qube! Maar naast de songteksten heeft deze app ook voor elk nummer links naar Youtube video's en muziek op Grooveshark. Vanuit deze app kun je dus alles beluisteren en meteen meezingen. je kunt teksten bookmarken zodat je ze snel kunt terugvinden en de app bevat ook informatie over de band uit bronnen als Wikipedia. Al het nieuws dat via Google news beschikbaar is over The Wanted wordt in een overzichtelijke lijst weergegeven en binnen de app zijn ook de Twitter en Facebook streams geïntegreerd. Kortom alles wat je als hardcore fan nodig hebt.

Boy Band news voor iPhone (€0,89)
Al het nieuws van de meest bekende boy bands bij elkaar. Lees in een lang overzicht de headlines die uit verschillende bronnen verzameld zijn. je kunt doorklikken naar de voledige artikelen die op andere websites staan. Alle artikelen zijn te delen en de app bevat ook een sectie met feitjes, tweets, video's en foto's van de bands. Kortom een grote verzamelbak met boyband stuff. De app is verder niet bijzonder maar wel behoorlijk volledig in zijn informatie. Het feit dat de app vooral in het roze gemaakt is kan betekenen dat het enigszins gericht is op de dames!

Call from One Direction voor iPhone (€0,89)
Als jij denkt dat je vrienden onder de indruk zijn als je gebeld wordt door iemand van One Direction, dan kan je dit eens proberen. Eerst selecteer je door wie je gebeld zou willen worden en vervolgens stel je een timer in om te bepalen wanneer je gebeld moet worden. Op dat moment gaat je app aan zie je die persoon in je scherm met twee knoppen: om af te wijzen of te beantwoorden. Je bent natuurlijk echt gaaf als je hem wegdrukt, maar als je opneemt kan je een gesprek gaan voeren. Je moet wel goed timen want het gesprek loopt van de andere kant in een vastgezet tempo door dus je moet precies in de stiltes de juiste vragen stellen. Je kunt de timer ook zo instellen dat je elk uur, elke dag of elke week gebeld wordt maar of je vrienden dat lang geloven is de vraag.

[Shitapp] Top Of The Pops magazine special - One Direction voor iPhone en iPad (€2,69)
Met deze apps van Top Of The Pops kun je de specials van het magazine op je telefoon of iPad lezen. Je installeert de app, die volgens iTunes 6mb groot is om vervolgens bij het openen nog eens 140mb te moeten downloaden! Niet via je 3G Abo doen dus! Dan kun je het magazine openen en er doorheen bladeren. Op de iPhone werkt dat natuurlijk voor geen meter want je moet bij elke pagina ver inzoomen om iets te kunnen lezen. Je zit letterlijk naar plaatsjes van de pagina's van het blad te kijken. Er zit geen interactie in of media die je kunt beluisteren dus er is verder niets speciaals mee gedaan. Dan hadden ze net zo goed een mobiele website kunnen maken, maar daar verdienen ze niet aan. Hier wel, maar het is op een iPhone bijzonder onhandig en neemt ook nog behoorlijk wat ruimte in. Niet goed over nagedacht en gemiste kans en dus de shitapp van de week.