Het Geluid is zojuist, donderdagmiddag om 14.30 uur, €35.000,- waard geworden. In de Q-studio lag een brief van de Jury van Het Geluid die pas geopend mocht worden als Het Geluid een waarde had van 35 duizend euro.

UPDATE: Bekijk hier de tip voor Het Geluid

De brief
Dat moment was vanmiddag bij Q-music dj Wouter van der Goes. Q-luisteraar Arend gaf een verkeerd antwoord en daarmee bereikte Het Geluid een bedrag van 35.000 euro. Daarom mocht Wouter de brief van Jury voorlezen. Dit is de inhoud van de brief:

Beste Q-luisteraar,

Zojuist heeft de waarde van Het Geluid van Q-music de grens van 35.000 euro bereikt. De Jury ziet hierin een aanleiding om actie te gaan ondernemen en jou als luisteraar een handje te gaan helpen.

Het volgende besluit is zojuist genomen: mocht Het Geluid bij 40.000 euro nog steeds niet geraden zijn, dan zal De Jury op dat moment een officiële tip gaan geven, oftewel een aanwijzing waarmee je dichter bij de oplossing zou moeten komen. Die grens zal aanstaande dinsdagmiddag om 15.30 uur bereikt worden. Uiteraard allemaal op voorwaarde dat Het Geluid voor die tijd niet geraden wordt.

Voor nu wensen we je vooral veel succes met het spannendste radiospel van Nederland.

Met vriendelijke groet,

De Jury van Het Geluid

Eerste tip Het Geluid
Dus als Het Geluid de komende dagen niet wordt geraden en het bereikt komende dinsdag (1 oktober) een waarde van €40.000,-, dan komt de Jury van Het Geluid met een tip!