Tijdens de Super Bowl finale trok Bruno Mars met z'n optreden in de rust een recordaantal kijkers van 115,3 miljoen. De 28-jarige zanger was te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres, waar hij zei dat de keuze om op te treden snel gemaakt was.

"Ik weet dat het vroeg was, het is erg vroeg in mijn carrière. Ik heb slechts twee albums gemaakt, dus ik heb niet een gigantisch oeuvre. Maar je weet het nooit, weet je, de dag van morgen is niet verzekerd, dus ik moest er voor gaan", zegt hij.

Motivatiespeech voor beginnende muzikanten

Ook motiveerde hij jonge artiesten met een mooie speech: "Luister, elke jonge, beginnende muzikanten daar, als muziek is wat je wil doen, als je muziek liefhebt en het je passie is. Je hebt geen eigen luchtje nodig, het gaat er niet om of je in de roddelbladen staat, het gaat over hoeveel werk je er in steekt."

"Elke dag oefenen; stemoefeningen, oefenen met je instrument, oefenen met liedjes schrijven. Hopelijk komt er die dag dat je dat ene liedje schrijft dat de hele wereld wil hebben en ik beloof je, ik beloof je dat op een dag je dat moment krijgt om te stralen."

Bekijk de video van Bruno Mars bij Ellen DeGeneres hierboven. Bruno deed voor Ellen ook nog mee aan een verborgen camera grap, ook die video vind je hierboven.