Maak kennis met Rishi. Op maandag 17 augustus won hij bij Mattie & Wietze zijn eigen personal trainer, Guy van der Reijden van 3SIXTY5.

Zijn doel? Een fitte papa worden, een papa die niet naar adem snakt na het voetballen met zijn zoontje. Mattie & Wietze blijven Rishi volgen tijdens zijn zoektocht naar het ideale lichaam.

De finish is bereikt!

15 februari

Een half jaar geleden won Rishi een personal trainer. Zijn tijd zit er alweer bijna op, nog één week te gaan. Vanmorgen kwam hij samen met zijn
trainer Guy langs om een update te geven en moest er aan geloven, hij moest op de weegschaal staan...18 januari

Rishi zit nu in de allerlaatste maand en daarom kreeg hij vanmorgen een cadeau van Mattie & Wietze: geen broodtrommel, maar een quotetrommel!
Verder nog tips van Guy in de Guy top 3. Hij legt onder andere uit hoe je het beste kan omgaan met de steken in je zij tijdens het sporten.


4 januari

De kerstvakantie is voorbij en de kerstkilo's moeten er nu weer afgetraind worden. Guy heeft zijn boekje open gedaan voor de tips!

7 december

Voor het eerst in 15 jaar heeft Rishi weer Sinterklaas gevierd, maar natúúrlijk zonder pepernoten. Nu Sinterklaas weer weg is, verwelkomen we deze maand de Kerstman. Weet je nou nog niet wat je voor kerst moet vragen? Guy geeft je tips in de Guy feestdagen fitness cadeaus - top 3!

16 november

Rishi is precies op de helft! Om te zorgen dat hij nog steeds met volle motivatie gaat trainen en zich bezighoudt met zijn dieet, hebben mensen luisteraars motiverende woorden ingesproken voor Rishi.

11 november


2 november

Rishi gaat als een raket! Hij is, net zoals Mattie, veel te vinden in de sportschool. Mattie kwam laatst even een kijkje nemen in de sportschool van Rishi.

26 oktober

Rishi is lekker bezig, maar een beetje pesten mag best toch? Mattie & Wietze stuurden collega Stephan Bouwman afgelopen week naar het huis van Rishi, als undercover pizza bezorger. De vraag is natuurlijk: nam onze health freak de pizza aan?


21 oktober

Oei, Rishi heeft het er maar moeilijk mee!

19 oktober

Rishi is hard op weg naar een sixpack en is op en top gemotiveerd, dat bleek wel toen hij een push-up challenge voor zijn kiezen kreeg. Mattie & Wietze hielden hem een fashioncheque van 100 euro voor z'n neus en hóp daar ging ie!

12 oktober

11 oktober5 oktober

1 oktober


28 september


27 september


21 september


16 september


14 september


11 september


7 september


6 september


1 september


31 augustus


17 augustus