Cardi B heeft alle posts op haar Instagram-account verwijderd. En dit heeft allemaal te maken met de ruzie die ze op dit moment heeft met de Amerikaanse zangeres/rapper Azealia Banks. 


Banks noemde Cardi B een ''analfabetische, ongetalenteerde rat'' en een "karikatuur van een zwarte vrouw”, tijdens een bezoek aan de ochtendshow ‘The Breakfast Club’ op de Amerikaanse radiozender Power 105.1

Cardi B ging hier vol gas tegenin. Ze plaatste dit bericht op haar Insta, waarin ze afgeeft op de volgens haar ‘altijd zure’ Banks. 


Cardi B laat weten daarnaast weten: “Ik ben mezelf, ik ben van de straat, en ik ga me niet anders voordoen dan dat ik ben. Ik heb er nooit voor gekozen een rolmodel te zijn.” 

Well that escalated ? View Previous Post! Via: @ChannelOfShade
Een bericht gedeeld door The Shade Room (@theshaderoom) op“Omdat ik af en toe wat woorden door elkaar haal, en hier en daar een komma vergeet, ben ik niet meteen een analfabeet. Dat ik extrovert ben en mezelf graag laat horen, zegt niet dat ik een karikatuur ben"- voegt ze daaraan toe. 

Nadat ze dit berichtje plaatste, heeft ze haar hele Instagram tijdlijn geleegd, en haar Twitter pagina op ‘privé’ gezet.

FOTO: AFP