Niemand minder dan Carly Rae Jepsen blijkt groot fan te zijn van One Direction. "Ze zien er super aardig uit en het is gekkenhuis voor ze in Amerika", vertelt de 'Call Me Maybe'-ster in een interview.

De liefde van Carly Rae voor de boyband gaat erg ver: "Ik kocht laatst kaarten voor mijn bandleden om ze te bedanken en ik kocht ze allemaal met 1D op de voorkant. Ik denk niet dat de jongens het begrepen, maar ik vond het hilarisch!"

Helaas heeft de 27-jarige zangeres de Britse boyband nog nooit ontmoet: "Ik heb de jongens gezien op verschillende awardshows en evenementen, maar ik heb nooit de kans gehad om ze echt te ontmoeten."

Lady Gaga ook fan

Ook popster Lady Gaga is Directioner. Ze nam het laatst al op voor Harry, Louis, Niall, Zayn en Liam na boe-geroep voor de band en kwam deze week weer lieve woorden: "Die jongens zijn erg speciaal, met beide benen op de grond."

Gaga heeft geen favoriet: "Ik kan de One Direction jongens niet op volgorde van favoriet zetten. Ze zijn allemaal even schattig in mijn boek."