We hebben er even op moeten wachten maar deze zomer komt er een nieuw album van Carly Rae Jepsen. De Canadese popster laat via social media weten dat de nieuwe plaat E·MO·TION gaat heten.

"Ik ben al een tijdje bezig met nieuwe muziek... blij om te kunnen melden dat mijn tweede album E·MO·TION deze zomer zal uitkomen!", schrijft ze op Twitter. Ook plaatste ze op Instagram een foto van de vermoedelijke albumhoes.

Terug naar de 80's

Carly veroverde de wereld met 'Call Me Maybe' en heeft momenteel een hit met 'I Really Like You', de eerste single van het tweede album. Tegen MTV zegt de popster dat de 80's een grote inspiratiebron zijn voor het album.

En dan met name zangeres Cyndi Lauper: "Ik was haar nummers aan het luisteren en het raakte mij, dit is popmuziek op z'n best", aldus Carly. Ze vind het vooral knap dat de liedjes van de 'Time After Time'-ster zo tijdloos zijn.

"Ik zou 'Girls Just Wanna Have Fun' vandaag uit kunnen brengen en het zou er niets aan hoeven te veranderen. Dus daar begon dit album voor mij, ik dacht 'oké, dat is wat ik ook ga doen'."

Foto: AFP