Deze zaterdag begint het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent. Patricia Paay heeft plaats moeten maken voor Chantal Janzen. Mattie & Wietze belden even om te vragen wat we kunnen verwachten. Chantal liet ook weten niet zo veel met de Backstreet Boys te hebben, maar de posters van Huub Stapel hingen er wel.

En dames en heren, het hoge woord is eruit. Mattie & Wietze maakten tijdens de ochtendshow bekend dat niemand minder dan de Backstreet Boys naar The Qube komen!

Het is weer vrijdag en dat betekend dat Mattie & Wietze bellen met mevrouw De Jong. Zij kijkt ook naar Gerard en Gordon. Het zijn echte lachebekken maar wel met een goed hart. Sinterklaas moet gewoon komen en we moeten ons niet bemoeien met de baby van Raf en Sabya.

Mattie & Wietze kregen deze week een brief binnen van de zus van Jos de Vos. Wie is Jos de Vos denk je dan? Jos is een opkomende schaatstalent die langzamerhand bij de beste van Nederland begint te horen. Schaatsers als Sven Kramer en Erben Wennemars gaan er met alle glorie vandoor. Daarom de vraag of Jos wat naamsbekendheid kan krijgen, en Mattie & Wietze helpen hem daarbij.