Charli XCX neemt emoji heel erg serieus. Ze vindt het dan ook heel vervelend als mensen de smileys niet goed gebruiken. "Gebruik emoji verstandig", is de tip die de rapper meegeeft, "Sommige mensen denken niet na over de emoji die ze gebruiken."

"Iedereen die emoji gebruikt moet een top drie favorieten hebben die je eigen persoonlijkheid omschrijven", gaat Charli verder, "Die van mij zijn gelakte nagels, een pizzapunt en het roze hartje met de twee gele sterren. Dat betekent dat ik een diva ben, schattig ben en altijd honger heb."

Ze laat ook weten hoe het absoluut niet moet: "Mijn moeder verstuurt altijd miljoenen emoji naar mij. Ik snap daardoor niet helemaal welke emotie zij over wil brengen. Ik krijg dan meer het idee dat ze een paniekaanval heeft. Wat betekent een spookje naast een surfer?"

Maar de rapper heeft nog meer belangrijke levenslessen. Zo moet je nooit je moeders verjaardag vergeten, champagne met vodka mixen als je uitgaat en altijd een tweede koptelefoon meenemen. "Ik raak ze altijd kwijt. Als je in een vliegtuig zit en geen koptelefoon hebt, kan je zomaar eens zitten naast iemand die de hele reis met je wilt praten."

Wat zouden we zonder je wijze lessen moeten, Charli !

Foto: AFP